Garanţie şi returnare

 

 

Vă rugăm să desfaceţi coletul imediat primirea acestuia de la firma de curierat pentru a efectua recepţia mărfii.


Ne asiguram ca produsele comandate de pe site-ul nostru vor ajunge la destinatie intacte. In situatia in care acestea prezinta spargere din pricina transportului, le inlocuim cu altele noi!
Drepturile consumatorului sunt cele stabilite in Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.

Inainte de a solicita un retur al produselor comandate, va rugam sa va asigurati ca defectele nu se datoreaza utilizarii necorespunzatoare.Returnarea produsului este posibilă doar în cazul în unul din produsele comandate prezinta defecte de fabricatie, situatie in care noi le vom inlocui fara alte costuri suplimentare pentru dumneavoastra.

Intervalul de timp pentru inlocuirea produsului se stabileste in urma discutei cu un responsabil al SC PORCELAIN MANUFACTURES SRL. Pentru rstituirea banilor, se aplica legislatia in vigoare.

Deteriorarile ale produselor de genul zgarieturilor, socurilor sau rupturi ale elementelor, care nu au fost aduse la cunostinta furnizorului PORCELAIN MANUFACUTRES S.R.L. imediat dupa momentul achizitionarii, nu sunt acceptate.


Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.